Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/yalora25/public_html/yalora.be/libraries/rokcommon/RokCommon/Service/ContainerImpl.php on line 460
Natan Eyewear

Natan Eyewear

Edouard Vermeulen is reeds jaren de uitverkoren ontwerper van Koningin Mathilde en geen onbekende bij de andere leden van het Belgisch koningshuis. Zijn talent werd zeer vlot opgemerkt door de andere Europese monarchen. Hij is leverancier van couture voor staatsaangelegenheden bij het hof van Zweden, Nederland, Denemarken en het Groothertogdom Luxemburg. Ook verscheidene artiesten en de mondaine jetset vallen voor zijn creaties. Het huis NATAN heeft een persoonlijke stijl van eigentijdse puurheid gecreëerd en is een stijlvoorbeeld van vrouwelijkheid en raffinement. Meneer Vermeulen’s verleden als architect is opmerkelijk aanwezig in zijn uitgebalanceerde en tijdloze collecties. Elk ontwerp is resoluut aangepast aan de huidige, actieve en modegevoelige vrouw. Edouard Vermeulen geeft met een eigen brillencollectie een nieuwe impuls aan zijn merk:

 

Natan Eyewear: zonnebrillen en optische monturen

De NATAN eyewear collectie werd samengesteld met bijzonder veel aandacht voor detail en afwerking. Deze unieke accessoire-lijn omvat exclusieve modellen in acetaat en metaal van topkwaliteit. NATAN biedt u monturen met elegante, geraffineerde vormen, die gekenmerkt zijn door subtiele kleureffecten en architecturale details.

 

www.natan-eyewear.be